чет05дец201322:38

Квантна медицина је нова научна грана, која обједињује принципе квантне физике, западне и источне медицине. То је симбиоза холистичког тј. целовитог приступа лечењу организма потпомогнута компјутерском технологијом. Квантни приступ лечењу се заснива на чињеници да је сваки живи организам извор електромагнетног зрачења. Дијагноза се поставља на основу да здрави органи и ткива емитују нормалне вибрације (фреквенције), за разлику од болесних који емитују таласе измењене фреквенције. Захваљујући модерној технологији дошли смо у могућност да меримо те вибрације, а затим их терапијски коригујемо, тј. шаљемо у тело електромагнетне импулсе правилне фреквенције који стимулишу тело на самоизлечење.
Постоји више различитих метода квантне медицине који су у примени, од којих је МРТ – микроталасна резонантна терапија најдуже у употреби, више од четрдесет година.
МРТ је бесконтактна, атермичка, неинвазивна, резонантна терапија која користи таласе енормно високе фреквенције (30 – 300 GHz) и ниске снаге ( до 10-21 W/cm2) који делују по акупунктурним тачкамаа одликује је висока ефикасност (скраћује се период лечења 1.5 – 2 пута у односу на друге методе лечења) уз смањење или елиминацију медикамената.
Индикације су многобројне, а контраиндикације су релативне и малобројне.
Ова метода се примењује у Дому здравља Аранђеловац и за све информације се можете обратити др Слађани Коцић-Петровић на телефон 0698166727.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com